Ook de cruise industrie heeft een harde dobber


Deze dame werd door de schuldeisers aan de ketting gelegd en de 650 passagiers worden hier dan weer het slachtoffer van. Maar ja ze hebben aan een kant geluk gehad dat ze niet op de Noordkaap zijn vastgelegd. Op Madera is het weer tenminste nog een beetje lekker. Het volgende deel van het bericht was te vinden op het Internet.

Een cruiseschip met 650 mensen aan boord wordt op het vakantieeiland Madera door de Portugese overheid aan de ketting gehouden. De havenautoriteiten van Funchal verboden de "Van Gogh" uit te varen op grond van een gerechtelijk bevel.

Betalingsverplichtingen
De beslissing werd genomen omdat de touroperator uitstaande betalingsverplichtingen niet was nagekomen. "Het schip zal zijn tocht kunnen voortzetten, zo gauw we de toelating van het gerecht hebben gekregen", zei de chef van de havendienst, Coelho Candido.

Wereldreis
De "Van Gogh" was in januari vanuit de Britse haven Falmouth op wereldreis vertrokken. Niet veel later raakte de touroperator in financiële problemen. Madera zou het laatste station voor de terugkeer naar Groot-Brittannië zijn. Een aantal passagiers stapte in Madera van boord en keerde inmiddels per vliegtuig naar huis terug.

Comments

Popular posts from this blog

Allergy or is it an irritant?

Oh no, my computer crashed again.

Making contact is that simple, if you know how.