De pleister op de wonde

En nu maar afwachten wat het resultaat zal zijn.

Vandaag ben ik naar het ziekenhuis geweest en heb mijn TENS (Transcutane Electrische Neuro Stimulatie)apparaatje mee naar huis gekregen. Inclusief de instructie en een paar setjes elektroden ben ik weer naar huis gegaan. Er is natuurlijk nu nog weinig op te zeggen maar laten we hopen dat het helpt. Het eindeloos pijn hebben is ook niet alles. Aangezien ik afgelopen week even met de wasmachine had geschoven om dingen iets anders neer te zetten zoals we dat graag zouden willen. En dan heb ik mezelf weer eens flink te pakken. Ik ben 2 dagen volledig uit de running geweest en heb de huisarts moeten vragen om extra pijnstilling in de vorm van een kuurtje Diclofenac. Het zou toch heerlijk zijn als we van die rottige chemische rotzooi af zouden kunnen. Het is en blijft een zogeheten pleister op de wonde, maar ja niet geschoten is altijd mis, denk ik dan maar. Ja ik ben zo blij als een kind en hang dan ook weer van zegswijzen en spreuken aan elkaar. Als er maar geen stront aan de knikker komt. Want ja je wil de hoop ook niet laten varen toch? Zelfs mijn vrouw bekijk ik weer met hongerige ogen.Ik heb een vreemd gevoel in de lendenen. Zijn het vlinders in m'n buik of maden in m'n darmen, daar ben ik momenteel nog niet uit. Ach ik denk dan maar zo "I intend to live forever. So far, so good."en natuurlijk kan ik nu lekker aan de slag met een verbouwing binnenshuis. Ik hoef nu alleen nog maar een paar dingetjes af te wachten qua uitslagen dus vanaf nu ga ik genieten van mijn welverdiende vakantie. Ik ga leven als de vlinder want die telt geen maanden maar momenten en heeft nog altijd tijd genoeg. Ik ben dan wel geen mooie vlinder maar ik fladder nog altijd vrolijk door het leven.
Je moet gewoon blijven genieten van alles in het leven er is al genoeg ellende op deze aardkloot. De mens is en blijft een rare diersoort. En we zijn volledig vergeten hoe het allemaal ook al weer zat met het natuurlijke leven. Het volgende is dan ook overduidelijk mijn opinie en hoe ik denk over het leven in het algemeen. De stelling van de 3K's

Bijna alle problemen, conflictsituaties en oorlogen in de wereld worden veroorzaakt door een van de 3 K's

Kerk: Veroorzaker van alle emotionele en geloofsproblemen die door het opperwezen worden veroorzaakt.

Kapitaal: Veroorzaker van alle emoties en problemen die geld en macht geven.

Kut: Veroorzaker van alle emoties en problemen waarmee de seksualiteit ons heeft opgezadeld.

Deze drie dingen zijn al door menig ander ook bestudeerd en er zijn maar weinigen die hier het ongelijk in konden vinden.


Mijn motto is dan ook leef het leven zolang het daar is, Bid voor minder ruzie, geef je laatste geld uit aan een stevige borrel en neuk of je leven er van afhangt.

Comments

Popular posts from this blog

Allergy or is it an irritant?

Oh no, my computer crashed again.

Making contact is that simple, if you know how.